Jan van Nouhuys
 
Paul de Vries
 
Home Organisatie Activiteiten Actueel Contact - Donaties
           
 
           
           
 
   
Contact en Financiƫn
   

info@silverinmotion.com

https://www.facebook.com/silverinmotion

http://www.silverinmotion.com

Bankrekening: NL69 INGB 0004 9914 65 (Stichting Silver in Motion te Schoonhoven NL)

KvK: 24.42.33.47

Fiscaal nr.: 8185.94.214

Jaarverslagen [pdf]:
- 2019
- 2018
- 2017
- 2016
- 2015

 
Steun ons fiscaal vriendelijk
   

Help ons om onze activiteiten voor de moderne zilverkunst te kunnen voortzetten. Wil je ons fiscaal vriendelijk steunen? Doneer dan op bovengenoemd bankrekeningnummer onder vermelding van Donatie. Hartelijk dank!

Voordelen voor fiscale aftrekpost

De Stichting Silver in Motion is door de Belastingdienst aangewezen en geregistreerd als "Culturele Algemeen Nut Beogende Instelling"
(Culturele ANBI). Dat betekent dat Silver in Motion voldoet aan de verscherpte eisen die de Belastingdienst m.i.v. 2014 aan alle ANBI's stelt.

Ons financieel steunen is met de nieuwe erkenning extra aantrekkelijk. Ga voor actuele informatie naar www.belastingdienst.nl en vul daar de zoekterm "ANBI" in. Op de ANBI webpagina die dan volgt staat dat, bij het berekenen van de fiscale aftrekpost, de gift aan ons als Culturele ANBI met 25% mag worden verhoogd met een maximum van euro 1.250. Op deze webpagina is ook onze erkenning als Culturele ANBI terug te vinden. Klik op de link "ANBI programma opzoeken" en vul als zoekterm in: "Stichting Silver in Motion" te Schoonhoven.